1. Linus Erlandssson says:

  Tja,
  Min son på 10 bast har vårtor på fötterna. Vi har kört det mesta och börjat tappa hoppet. Ska prova en kur med äppelcidervinäger. Det har vi faktiskt inte testat. Varit inne på att göra en laserbehandling, men det är 60 % chans att den lyckas https://stadskliniken.se/vartor-under-fotterna/ Börjar med att följa punkt 2-7. Blir spännande!

  • admin says:

   Hej. Jag tror att det är klokt att behandla vårtorna med inställningen att det kan vara återkommande på grund av att immunförsvaret inte rår på dem. Så slipper man bli besviken om man gör dyra behandlingar och de kommer tillbaka. Jag skulle också testa att mala ner L-lysin och blanda i mat eller vätska för att få styrka inifrån samtidigt som ni behandlar själva vårtorna. Det är förvånansvärt effektivt! Åh, just det. Ha gärna en liten sprayflaska med kolloidalt silver blandat med citron och spraya på i tid och otid också.
   Lycka till! Det kommer gå super.

 2. Charlotte says:

  Hej. Kan man ge l-lysin till ett barnmed vårtor som är 6 år och hur bör man dosera?

  • Mia Tjärnlund says:

   L-lysintabletterna är stora så i så fall behöver du mortla dem för att kunna strö i mat. Jag skulle börja med externa behandlingar på barns vårtor. Det har alltid gjort susen här hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.