OM MIG

hälsar Mia

Resan mot hälsa ser olika ut från person till person. Det är liksom starkt beroende av så många olika faktorer. Yttre stress. Inre stress. Leverne. Arv. Miljö. Ålder.

LÄRA

ONLINE

Eftersom hälsa ändå bygger på samspelet mellan alla dessa faktorer, så krävs det tålamod, kunskap och mod att adressera det som behövs för att kunna må bättre över tid. Men det går!
  
De kurser som jag erbjuder nedan utgör vissa delar av denna helhet som har varit stor hjälp för mig och mitt mående. Jag hoppas kunna ge dig några verktyg för att själv kunna återta kontrollen över din hälsa.
Håll till godo! 

Känner du dig intresserad av kosttillskott men har svårt att navigera bland alla produkter och all information? Hur kan man veta vilka kosttillskott som gör vad? Och hur mycket man ska ta? Och kan man äta flera tillskott på samma gång? Är det verkligen säkert?

I den här workshopen går vi igenom allt du behöver  veta för att kunna köpa effektiva och högkvalitativa tillskott som gör nytta för just dig. Vi tittar på kroppens näringsbehov och ser vilka tillskott som kan möta upp dem. Vi tittar också på viss generell såväl som specifik problematik och lär oss hur vi kan resonera för att hitta de allra bästa tillskotten till det.

TA MIG TILL KURSEN

01

RED UT BEGREPPEN I KOSTTILLSKOTTSDJUNGELN

VÄLJ RÄTT KOSTTILLSKOTT

WORKSHOP, CA 2H

FÖR ANTINGEN SÅ VÄXER VI.
ELLER SÅ DÖR VI.

Jag hörde det första gången från en vän, att det är antingen eller. Antingen så växer vi, eller så dör vi. Precis som blommorna. 
Jag har lärt mig att det verkligen är så, speciellt i livets utmaningar. Att antingen så accepterar vi läget med allt vad det innebär och ger upp på förändring. Eller så söker vi nya perspektiv, nya vinklar och nya idéer. Och så växer vi. 

Jepp

LIVSLÅNGT LÄRANDE.

Jag väljer att lära och att växa.
Vad väljer du?

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

Du är nu registrerad och kommer få inspiration i din mailbox.

Kul!

Vi hörs snart!

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

KONTAKT

RECEPT

KÖPGUIDER

MINIKURS

E-BOK

ARTIKLAR

HEM

Hitta runt

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

Till TOPPEN

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.

Hej där!