LITE GÖRANDE. MYCKET VARANDE.

Det är lätt att sluta lyssna inåt och bara leva i det yttre. Men om vi vill skapa varaktigt välmående så behöver vi knyta an till vårt inre igen. I yinyogan ger vi oss själva möjlighet att öva på just det. Lära känna vårt andetag, våra hjärtslag, vår vibration. Betrakta våra tankar, våra känslor och höra vår egen inre dialog. Det är en ovärdelig del av vägen mot hälsa.

hälsar Mia

LÄS MER

Mmm

YINYOGA.

En Enkel Yinsekvens
för din Ländrygg

Ladda ner!

PDF

BÖRJA HÄR - ENKLARE KAN DET INTE BLI!

Här hittar du en sekvens med fem positioner som är guld för din ländrygg. Du guidas genom positionerna med bilder och text och kan göra passet så långt eller kort du vill. 

OH. JAG BEHÖVER!

Yin Hemma med Mia

STREAMAD YIN HEMMA FRAMFÖR DATORN

För 50kr kan du hänga med mig på ett streamat yinpass hemma framför din dator. Tre gånger i veckan sänds passen och varje vecka kommer ett nytt pass. Ingen tidigare erfarenhet krävs och det enda du behöver är tillgång till Internet.

TILL BOKNING & INFO

Yin hemma - Nytt pass varje vecka

TISDAGAR 19.00
TORSDAGAR 19.00
SÖNDAGAR 19.00

Över ängen
- 11min

Köp & Ladda ner!

Mindfulness

I DIN TELEFON

LJUDSPÅR i SHOPPEN

Yinpass

SEX Korta

01

45 min

47 min

02
03

45 min

YIN HEMMA       YIN HEMMA        YIN HEMMA       YIN HEMMA   YIN HEMM
04
05
06
YIN HEMMA       YIN HEMMA        YIN HEMMA       YIN HEMMA   YIN HEMM

För 100kr kan du köpa loss ett pass och köra det hur många gånger du vill, var du vill och när du vill. Du får tillgång till en video där jag guidar dig igenom alla positioner och gör passet tillsammans med dig. Du får också tillgång till en spellista med skön musik som passar till. Du hittar hela urvalet i shoppen! 

45 min

46 min

42 min

Mia tipsar

För mig är det viktigt att de produkter jag köper är både hållbart tillverkade och superduperbekväma. (Jag är en sån som klipper bort alla lappar i plagg.) Här hittar du mina bästa tips på riktigt bra yogaprylar. 

Till KÖPGUIDEN

Köpguide - till yogan

Hur vi andas har stor påverkan på vårt mående. Men många vet inte vad som kännetecknar ett välfungerande och effektivt andetag. I den här videon ger jag en kort förklaring och visar några enkla övningar som du kan göra för att bli medveten om hur du andas. 

Till VIDEON

Det är lätt att tro att det där med meditation är svårare än det är. I den här videon får du en inblick i hur enkelt och odramatiskt det kan vara att bara sätta sig en stund och träna sinnet.

Till VIDEON

Andningsteknik

Grunderna i meditation

PÅ YOUTUBE

Toppen!

MYSIG STUDIO I RAMLÖSA BRUNN

Du som bor i Helsingborg med omnejd är hjärtligt välkommen på yinyoga med mig i Ramlösa Brunn. Vi håller till i en supermysig sal med naturen utanför fönstren.

JIPPI! JAG BOR JU NÄRA.

Yin Helsingborg

BOR DU I HELSINGBORG?

Då ses vi.

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.