1. Jeanette says:

  Hej Mia, är så glad att jag hittade din blogg:) jag har läst dina inlägg på kurera förut, och tyckt att du har så bra inlägg och kunskap. Nu vill jag fråga dig om du känner till Frekvensterapi, och vad du tycker om det? Jag har en dosa hemma nu som jag hyr och ska testa detta för att få bort parasiter, mögel och annat i kroppen. Äter en del till skott och har ändrat kosten till stor del men mer behövs. Sr fram emot dina synpunkter//Jeanette

  • admin says:

   Hej Jeanette,
   Åh vad roligt att du tycker om det du läser här. Frekvensterapi tror jag absolut på och har testat vid flera tillfällen. Jag har mer kommit att använda det som ett redskap för att se att jag är på rätt väg. Jag tycker annars att örter är det mest effektiva sättet för mig att göra parasitkurer.
   Lycka till!
   hälsar Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.