KOLLA IN BOKEN

I min e-bok, LEVANDE - en modell för hälsa, går jag igenom sju steg som kan ta dig från ett sämre till ett bättre mående. Stegen är baserade på effektiva och väl beprövade, naturliga metoder för att hitta hälsa. Inga hemliga lösningar. Inga dyra produkter. Bara sju konkreta steg att ta varje dag.

Vill du må lite bättre?

7 STEG TILL ETT BÄTTRE MÅENDE

E-bok!

LEVANDE, en modell för hälsa

 1. Tifa osmanbegovic says:

  Hej!
  Jag har letat efter epsom salt på nätet och det står altid att det används för utväretes bruk. Får man använda det i leverrening?

 2. […] är en av de viktiga ingredienserna vid en leverrening, som du kan läsa om här. Mängden som behövs kan variera något beroende på person, så mitt bästa tips är att testa […]

 3. MARGARETHA says:

  Hejsan,
  Jag skulle vilja testa att göra lever-rening men eftersom jag har opererat bort min gallblåsa, samt har gjort en gastric by-pass så har jag ingen magsäck längre.

  Vågar jag testa trots detta?
  Skulle verkligen behöva göra det då jag har kraftigt med psoriasis och har läst att denna kur skulle kunna få psoriasis att försvinna helt och hållet efter några kurer.

  Mvh Margaretha

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej!
   Jag har tyvärr ingen erfarenhet av det alls så mitt bästa tips är att gå in och läsa på http://www.curezone.org, ett forum med massor av diskussioner om just leverreningskuren. Där finns det erfarenheter kring allt, inklusive gastric by-pass. Forumet är på engelska.
   Det finns också mycket mildare sätt att rena levern på som kanske passar bättre i ditt fall. Testa gärna örtteer såsom maskros, mjölktistel eller mynta.
   Lycka till!

 4. […] finns det någon som vill ännu lite mer? Då kan man läsa den här artikeln om en lite mer intensiv leverreningskur som man med fördel kan göra någon gång eller två om […]

 5. Beatrice Drott says:

  Hej!
  När jag läser om kuren så står det ibland att man ska ligga på rygg och ibland på höger sida direkt efter man har druckit oljeblandningen. Vad gäller egentligen? Samt varför ska man ligga på höger sida, levern sitter ju på höger sida. Borde man inte ligga så att stenarna “rinner ut” dvs på sin vänster sida?

  Tacksam för svar!
  Mvh!

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej! Jag vet att jag har haft precis samma reflektion som du och har kollat upp det hundra gånger eftersom logiken säger att det vore mer naturligt att ligga på vänster sida. MEN instruktionerna från orginalkuren instruerar att ligga på höger sida eller på rygg med huvudet höjt. Det skulle kunna vara för att det ger maximalt tryck på gallblåsan på det hållet. Jag har själv testat att ligga både på höger sida, vänster sida och rygg och det kändes inte lika bra att ligga på vänster sida. Jag gillade inte heller att ligga på rygg lika mycket som höger sida, så jag har fortsatt med höger sida som det är sagt. Då har jag fått bäst resultat. Hoppas att resonemanget kan hjälpa något.

 6. Beatrice Drott says:

  Hej igen!

  Tack för ditt svar! Om din empiriska erfarenhet säger att det verkar som det har fungerat bäst när du ligger på höger sida, då kör jag på det också, även om det låter lite märkligt. Alternativt att jag ligger på rygg om jag tvivlar i stunden.

  Nästa fråga jag har är om du tror att det är ok med en liten kopp kaffe på morgonen dagen man ska göra detta? Jag kommer må rejält dåligt annars pga abstinens.. och drar mig för att göra kuren bara för det. Den stora frågan är väl huruvida kaffe får kroppen att utsöndra galla eller inte, vilket jag inte vet. Om det inte påverkar bör det vara ok, men om det påverkar som fett och protein gör, bör man nog undvika det. Vet du något om detta?
  Har du testat att göra kuren och druckit en kopp på morgonen, samt har du märkt någon skillnad på resultatet då?

  Mvh!

 7. Josephine vestlund says:

  Hej!
  Jag har opererat bort min gall blåsa för 15 år sedan. Jag skulle hemskt gärna vilja göra en lever rening! Det står längre upp i ditt inlägg att det går fint “med eller utan gallblåsa”, men vill bara försäkra mig igen att detta går fint? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

Du är nu registrerad och kommer få inspiration i din mailbox.

Kul!

Vi hörs snart!

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

KONTAKT

RECEPT

KÖPGUIDER

MINIKURS

E-BOK

ARTIKLAR

HEM

Hitta runt

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

Till TOPPEN

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.

Hej där!