1. Tifa osmanbegovic says:

  Hej!
  Jag har letat efter epsom salt på nätet och det står altid att det används för utväretes bruk. Får man använda det i leverrening?

 2. […] är en av de viktiga ingredienserna vid en leverrening, som du kan läsa om här. Mängden som behövs kan variera något beroende på person, så mitt bästa tips är att testa […]

 3. MARGARETHA says:

  Hejsan,
  Jag skulle vilja testa att göra lever-rening men eftersom jag har opererat bort min gallblåsa, samt har gjort en gastric by-pass så har jag ingen magsäck längre.

  Vågar jag testa trots detta?
  Skulle verkligen behöva göra det då jag har kraftigt med psoriasis och har läst att denna kur skulle kunna få psoriasis att försvinna helt och hållet efter några kurer.

  Mvh Margaretha

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej!
   Jag har tyvärr ingen erfarenhet av det alls så mitt bästa tips är att gå in och läsa på http://www.curezone.org, ett forum med massor av diskussioner om just leverreningskuren. Där finns det erfarenheter kring allt, inklusive gastric by-pass. Forumet är på engelska.
   Det finns också mycket mildare sätt att rena levern på som kanske passar bättre i ditt fall. Testa gärna örtteer såsom maskros, mjölktistel eller mynta.
   Lycka till!

 4. […] finns det någon som vill ännu lite mer? Då kan man läsa den här artikeln om en lite mer intensiv leverreningskur som man med fördel kan göra någon gång eller två om […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.