En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma & egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
2 tsk örtsalt (jag mortlar mitt eget av himalayasalt,
rosmarin, timjan, basilika och oregano)
5 dl kallt vatten
Instruktioner
Mixa 2.5 dl pumpakärnor fint.
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
Slå över det kalla vattnet och blanda noga. Låt degen stå till sig och svälla, gärna i en timme. Om den är det minsta blöt när den har stått till sig, tillsätt lite extra fiberhusk för att få den torr och fin.
Sätt ugnen på 180 grader.
Smörj en brödform med kokosolja.
Tryck ner degen i formen och sätt in på ett galler mitt i ugnen.
Efter ca 40 minuter, ta ut brödet och lösgör det försiktigt från formen med hjälp av en smörkniv. Lägg sedan in brödet igen, utan form direkt på gallret och med undersidan upp den här gången.
Efter ca 15 minuter, ta ut brödet och låt svalna under en handduk.
Tips
Jag bakar alltid två åt gången, låter det svalna, skivar upp det och fryser
in i skivor. Sedan är det bara att plocka fram en skiva och stoppa i rosten när
lusten faller på.
Fröbröd
KOLLA IN BOKEN
I min e-bok, LEVANDE - en modell för hälsa, går jag igenom sju steg som kan ta dig från ett sämre till ett bättre mående. Stegen är baserade på effektiva och väl beprövade, naturliga metoder för att hitta hälsa. Inga hemliga lösningar. Inga dyra produkter. Bara sju konkreta steg att ta varje dag.
En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp. Vad kul att du är här!