1. […] Epsomsalt (adlink), eller magnesiumsulfat som det är, är också starkt basiskt. Ett varmt bad med ca 3 dl epsomsalt hjälper kroppen att ta upp basgörande magnesium genom huden. Det går bra att bada även med feber, se till att badet håller en bra temperatur så att du slipper frysa men inte så hett att det driver upp febern ytterligare. Försök hålla halsen under vattenytan hela tiden. Ger ofta omedelbar lindring. Läs mer om Epsomsaltets välgörande egenskaper i den här artikeln. […]

  2. […] mer om epsomsaltet här. Används till leverrening och till basiska bad. Är kraftigt muskelavslappnande och råder bot på […]

  3. […] Magnesium – Kolla in den här superintressanta studien som knyter magnesiumintag till minskad dödlighet i leversjukdom. Ett sätt att få i sig magnesium är genom epsomsalt. […]

  4. […] kalcium och magnesium är oslagbart för pH-balansen och man kan exempelvis använda sig av epsombad för att avhjälpa […]

  5. […] Även bad eller fotbad i epsomsalt (magnesiumsulfat) är avgiftande och hjälper kroppen att göra sig av med toxiner och avfallsprodukter. Det här kan du göra om du vet med dig att du har fått i dig en massa skräpmat eller alkohol och vill undvika lukt. Du kan läsa mer om epsombad här. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.