1. E says:

  Hur mycket kostade ParaPro för dig med tullavgift osv? Har läst mycket om den och funderar på att testa. Jag har mycket magproblem och har rätt så länge nu haft en oförklarlig klåda på huden (ansiktet) och… där bak så att säga. Sen har jag haft akne i några år. Misstänker att det kanske kan vara parasiter eller dylikt :/ Har inte fått någon vettig hjälp av läkare med detta så jag är desperat efter en lösning!

  • admin says:

   Hej. ParaPro var dyrt att importera. Jag minns inte riktigt men lägg på ca 30% på inköpspriset i alla fall.
   Mot akne kan du försöka testa med stora doser av L-Lysin. Upp till 6000mg per dag. Mjölkfri kost hjälper också. Organic Olivia har fantastiskt bra videos på youtube om just akne. Googla!

 2. Cattis says:

  Hej!
  Jag blev intresserad av paraprokuren från Organic Olivia, och försökte beställa den – dock blev mitt paket direkt skickat tillbaka?! Ringde UPS och frågade varför, de sa att OO kanske inte hade avtal att få skicka till Sverige… Hur bar du dig åt för att få ditt paket? 🙂

 3. ann says:

  Har precis fått min ParaPro från Organic Olivia. Höll på att missa pga tullen. Betald dagen innan men hade jag inte sparat skärmdump så hade UPS inte delat ut utan skickat tillbaka.
  Min fråga är är egentligen innehållet i ParaPro. Innehåller inget av de örterblandningar som Hulda Clarks ParaZap.
  Kanske ska man ändå börja med en ParaZap?

  • admin says:

   Oj, tur du fick hem dem i alla fall. Jag skulle inte börja flera kurer samtidigt utan hålla mig till en. Nu när du har fått tag på ParaPro så ät den i rekommenderad dos tills den tar slut. Långsiktiga, uthålliga och skonsamma kurer brukar ge bra resultat om du frågar mig. Hon har i många riktigt bra parasitdödande örter i sitt tillskott (det finns många olika örter att välja bland så det är inte konstigt att de inte är samma som i ParaZap) och jag själv tycker att hennes kur är toppen!

 4. Rebecka says:

  Låter jätte intressant med parapro. Räcker det med en burk eller ska jag beställa flera.? Hur länge kan man äta det?
  Ammar just nu så jag behöver vänta tills jag är klar med det.
  Vilka resultat har du fått? Hur ofta gör du kuren?

  • Mia Tjärnlund says:

   En burk ParaPro är en ganska lagom kur, men eftersom det tar lång tid och kostar en del att frakta och ta in produkter från USA så skulle jag passa på att beställa minst två om du ändå lägger en order. Jag har kört den kuren några gånger och den ger resultat som en bra parasitkur; lugn mage, bättre matsmältning, klarare hy mm. Nu för tiden kör jag en parasitkur ungefär en gång om året och håller på i någon månad per gång.

 5. Sabina says:

  Hej!
  Jag köpte kvassia främst att spraya i håret för att förebygga löss. Läste sen att det kan vara bra vid springmask men dosering är oklar speciellt för barn. Vet du något?

 6. Teres says:

  Ger Parapro någon form av biverkning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.