1. Daniel says:

  Bra sida men kolloidalt silver är förbjudet som kosttillskott i Sverige och EU. Det kan ju vara bra att du nämner det i din text. Sen kan man få välja själv om man vill ignorera det eller inte. Kan även passa på att rekommendera marijuana eller hasch rullat med krossad fishermans friend. Inte heller lagligt men riktigt bra lindring mot halsont.

  • admin says:

   Hej och tack. Ja, det är förbjudet att sälja som kosttillskott, men så säljer ju inte jag kolloidalt silver. Jag har bara druckit det i tio års tid ungefär.
   Men alltså din halsontslindring, haha. Jag kan inte riktigt avgöra om du är ironisk eller inte. Men jaja, vi är ju kreativa varelser.

 2. […] Sluta med mjölkprodukter. Mjölkprodukter är slembildande och för den som har svullna slemhinnor är slem grogrund för bakterier. Mjölk kan bidra till liknande problem med återkommande halsflussar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.