KOLLA IN BOKEN

I min e-bok, LEVANDE - en modell för hälsa, går jag igenom sju steg som kan ta dig från ett sämre till ett bättre mående. Stegen är baserade på effektiva och väl beprövade, naturliga metoder för att hitta hälsa. Inga hemliga lösningar. Inga dyra produkter. Bara sju konkreta steg att ta varje dag.

Vill du må lite bättre?

7 STEG TILL ETT BÄTTRE MÅENDE

E-bok!

LEVANDE, en modell för hälsa

 1. Daniel says:

  Bra sida men kolloidalt silver är förbjudet som kosttillskott i Sverige och EU. Det kan ju vara bra att du nämner det i din text. Sen kan man få välja själv om man vill ignorera det eller inte. Kan även passa på att rekommendera marijuana eller hasch rullat med krossad fishermans friend. Inte heller lagligt men riktigt bra lindring mot halsont.

  • admin says:

   Hej och tack. Ja, det är förbjudet att sälja som kosttillskott, men så säljer ju inte jag kolloidalt silver. Jag har bara druckit det i tio års tid ungefär.
   Men alltså din halsontslindring, haha. Jag kan inte riktigt avgöra om du är ironisk eller inte. Men jaja, vi är ju kreativa varelser.

 2. […] Sluta med mjölkprodukter. Mjölkprodukter är slembildande och för den som har svullna slemhinnor är slem grogrund för bakterier. Mjölk kan bidra till liknande problem med återkommande halsflussar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

Du är nu registrerad och kommer få inspiration i din mailbox.

Kul!

Vi hörs snart!

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

KONTAKT

RECEPT

KÖPGUIDER

MINIKURS

E-BOK

ARTIKLAR

HEM

Hitta runt

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

Till TOPPEN

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.

Hej där!