KOLLA IN BOKEN

I min e-bok, LEVANDE - en modell för hälsa, går jag igenom sju steg som kan ta dig från ett sämre till ett bättre mående. Stegen är baserade på effektiva och väl beprövade, naturliga metoder för att hitta hälsa. Inga hemliga lösningar. Inga dyra produkter. Bara sju konkreta steg att ta varje dag.

Vill du må lite bättre?

7 STEG TILL ETT BÄTTRE MÅENDE

E-bok!

LEVANDE, en modell för hälsa

 1. Evelina says:

  Funkar det att blanda med frukt om man har svårt för smaken av enbart selleri? Samt, är sellerijuice ett alternativ till att rena levern om man inte känner sig redo att göra kuren med epsomsalt?

  • admin says:

   Hej. Ja, det går bra att blanda sellerin med exempelvis äpple eller gurka om man har svårt för smaken. Och JA, det är absolut ett strålande alternativ för att rena levern på ett skonsamt sätt om man inte känner sig tilltalad av epsomkuren. Lycka till! /Mia – sippandes på dagens sellerijuice

  • Fahad says:

   Anthony William, som ligger bakom sellerijuicen rekommenderar ej att dricka den med något ammat, eftersom dess helamde effekter antingen späs ut eller minskas. Smakar inte så gott, men verkar väl värt det 😂

 2. Maria says:

  När du började med selleri juice, fick du några utrensningsbesvär?

 3. ANNETTE.MARIA.MAGNUSSON@gmail.co. says:

  Jag körde sellerin i min vacum blender med lite vatten och drack den så utan att sila genom ett filter. Det måste ju också kunna gå bra.
  Annars var det första gången för mig denna morgon💚

 4. Fahad says:

  Intressant! Jag har precis börjat dricka sellerijuice för att se om den kan hjälpa mig med mitt utmattningssyndrom och allt som hör till.

  Kul att se att du också är Helsingborgare. Vi får dela upp stan i 2 lika delar, så att vi båda har gott om selleri att köpa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

Du är nu registrerad och kommer få inspiration i din mailbox.

Kul!

Vi hörs snart!

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

KONTAKT

RECEPT

KÖPGUIDER

MINIKURS

E-BOK

ARTIKLAR

HEM

Hitta runt

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

Till TOPPEN

En tedrickande, huskurande, hemälskande, troende trebarnsmamma som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.

Hej där!