1. […] till att köra en kur för dina bihålor för att försäkra dig om att du blir av med var och […]

 2. Martin Wildenfeldt says:

  Hej!
  Använder du utspätt silvervatten eller använder du den direkt ur flaskan?
  Det står nämligen att för desinfektion så ska man spä ut 10 ml silvervatten i 1 Liter vanligt vatten.

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej,
   jag använder direkt ur flaskan och har alltid gjort. Jag har druckit både 1 och 2 dl vid samma tillfälle utan problem (vid misstanke om magsjuka). Jag använder det även som vätska att spä ut annat med, som exempelvis äppelcidervinäger som är för stark outspädd. Till vatten som jag vill rena använder jag den dosering som står på flaskan. Om det känns olustigt att svälja outspätt så har det även bra effekt om du gurglar eller håller under tungan och sedan spottar ut.

 3. Hanna Karlsson says:

  Jag har haft bihåleinflammation i 10 veckor nu och till och med sjukskriven för har så ont. Kommer bara ut slem genom gommen annars är jag bara täppt.

  Förstår inte riktigt hur mycket jag ska blanda ner i nässpray flaskan ? Vad menas med “Blanda 1 del äppelcidervinäger i 9 delar silvervatten (kolloidalt silver)” ? Vad är en del?

  Tusen tack för svar

  • Mia Tjärnlund says:

   Jag lider verkligen med dig. När jag skriver 1 del till 9 delar så menar jag t.ex 1 tsk ÄCV och 9 tsk silvervatten. Eller 1 msk ÄCV och 9 msk silvervatten (om du har en större flaska). Jag hoppas att det hjälper och att du kryar på dig! Den här kuren är toppen för att lösa upp segt slem/var.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa & en sund, frisk kropp.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

KÖPGUIDER

RECEPT

KONTAKT

Hej där!

En tedrickande, sellerijuicande, barfotavandrande & fotograferande egenföretagare som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och en sund, frisk kropp.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.